zaterdag 15 oktober 2011

Atelier Le Chapeau haalt Vera Wang naar België

Vera Wang, het haute-couturemerk van de gelijknamige NewYorkse designer, komt (eindelijk!) naar ons land. Vanaf 15 oktober is de collectie verkrijgbaar bij bruidsmodehuis Le Chapeau, in absolute exclusiviteit voor België.

Bij modeliefhebbers doet Vera Wang meer dan alleen maar een belletje rinkelen. De Amerikaanse met Chinese roots is al jaren dé lieveling van de sterren: Mariah Carey, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Melania Trump en Kim Kardashian (om er maar een paar te noemen) kozen stuk voor stuk voor een Vera Wang-bruidsjurk. Haar ontwerpen zijn steeds romantisch, maar nooit zeemzoet. Ze worden gekenmerkt door zachte, vrouwelijke lijnen en een rijk textuurgebruik.

Niet toevallig kiest Vera Wang voor Le Chapeau als exclusief verkooppunt in België. Deze familiezaak heeft al generaties lang een ijzersterke reputatie in bruids- en ceremoniekleding, tot ver buiten de landsgrenzen. Le Chapeau heeft vestigingen in Antwerpen en Bree, maar de collectie van Vera Wang zal -samen met een select aantal andere lijnen- worden ondergebracht bij Atelier Le Chapeau, in een prachtig historisch pand aan de Antwerpse Frankrijklei.

Atelier Le Chapeau is een uniek platform voor de veeleisende bruid die streeft naar authenticiteit en originaliteit. In de rust en privacy van een afgesloten étage worden hier enkel de meest exclusieve bruidsjurken getoond, en desgewenst wordt de jurk zelfs volledig naar de persoonlijkheid van de bruid ontworpen.


ANTWERPEN | The Corner & Atelier
Frankrijklei 72 | 2000 Antwerpen | tel: 03/232 49 94 | Routeplan
Open maandag, woensdag t.e.m. zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Wekelijkse sluitingsdag: dinsdag.